Findeliersdagen 2011

5 oktober 2011

in Evenementen

Ze zijn weer voorbij, de Findeliersfeesten 2011. Al met al weer drie fantastische dagen feest, met een optocht waar nog lang over nagesproken wordt. 12 optochtwagens en 3 loopgroepen hebben Heeg weer van z’n beste kant laten zien. Winnaar was Finnefolk, tweede Hokje 45+ en derde is bij nadere bestudering van het juryrapport Runom Wetter. De prijzen zijn uitgebreid gevierd op vrijdagavond en Hokje 45+ heeft laten zien dat de jeugd nog een lange weg te gaan heeft. De zaterdagavond was voor de jeugd van de hokjes niet meer haalbaar, maar Hokje 45+ heeft alle dagen volop meegemaakt.

Het volleyballen op donderdagavond gevolgd door het optreden van Paul Vlaar trekt elk jaar meer deelnemers. De wisselbeker is gewonnen door het team met de naam “Pak Strie”, aan hen de eer om de beker volgend jaar te verdedigen. Tijdens nog zo’n spannende competitie tijdens een goed bezocht matinee wonnen x en x de hoofdprijs met het ei gooien. Duidelijk was dat dit team maanden van voorbereiding heeft gestoken in deze wedstrijd, met de hoofdprijs als resultaat.Als bestuur kijken we terug op drie geslaagde dagen feest en hebben we al weer volop inspiratie voor het komende jaar. Een jaar waarin Gert Postma ons helaas verlaat als bestuurslid. Wij bedanken hem voor zijn onvermoeibare inzet.

Mocht je ideeën hebben voor komend jaar, laat het ons weten. Dat kan via de mail opemail hidden; JavaScript is required of door je inspiratie te delen met één van de bestuursleden.

Foto’s en juryrapporten zijn te vinden op de website, www.heechyntfindel.nl.