Schoenendoosactie 2011

5 oktober 2011

in Goede doelen


In actie voor arme kinderen! Actie4Kids komt in actie voor arme kinderen, door persoonlijk een schoenendoos voor hen te versieren en te vullen met allerlei spulletjes, zoals knuffels, schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Niet alleen kinderen maar ook tieners en ouderen versieren en vullen een doos.

Ook dit jaar doen we in Heeg weer mee aan de internationale schoenendoosactie. Doe mee en maak kinderen blij met een prachtig cadeau! De dozen vanuit Nederland gaan dit jaar naar Moldavië, Oeganda, Sierra Leone, Roemenië en Zambia.

In de week voor de herfstvakantie worden de folders weer aan alle kinderen op de scholen uitgedeeld. Ook liggen de folders in die week weer bij de COOP en in de kerken. In de folder staat precies vermeld hoe de actie werkt. (zie ook op de website: www.actie4kids.org )

BELANGRIJK: Geen adres in de doos achter laten en absoluut geen snoep, oorlogsspeelgoed en speelgoed met batterijen in de doos doen!! Het is ook mogelijk om losse spullen in te leveren. Dus als u toiletspullen, schoolspullen of speelgoed hebt liggen: het is van harte welkom!

De dozen of de losse spullen graag inleveren VOOR 10 NOVEMBER 2011 bij Vronie van der Pol, Tsjerkesleatswei 20 of bij Jitske Krol, Helling 61. De kinderen kunnen de doos op school inleveren. Veel succes allemaal en we hopen dat heel Heeg enthousiast meedoet!

Namens beide kerken van Heeg,
de hartelijke groeten van,

Vronie van der Pol (tel. 443187)
Jitske Krol (tel. 443963)