Nieuws uit Talma State

7 december 2011

in Talma State

Beste lezers van de Sylboade,

Nu ik dit stukje maak, is Sinterklaas weer in Nederland aangekomen en zitten we dus al weer in de feestmaanden. December een maand met feestdagen en van lekker eten en drinken.

Nu weet ik dat de bewoners van Talma State dagelijks lekker eten in het restaurant en ieder van harte welkom is om dit ook eens te beleven. Zo organiseren we op 22 december een kerstdiner, hebben we 2e kerstdag een kerstontbijt en met oud en nieuw zullen de bewoners het oude jaar uitzitten in het restaurant.

In de afgelopen maand is er ook weer van alles georganiseerd in Talma State, zo hadden we natuurlijk de Herfstmarkt en dit was een groot succes. De opbrengst van deze middag was ruim € 2.000,00! Geweldig hoeveel bezoekers er waren en deelnamen aan activiteiten zoals; draaiend rad, gewicht raden, hengelspel en de kinderspelletjes. Een ieder heeft wel een bijdrage geleverd aan de duofiets die we graag willen kopen voor de bewoners, voor wie alsnog een gift wil geven, kan dit in de giftenpot doen die op de receptie staat.

We willen iedereen bedanken die deze dag, tot een top dag hebben gemaakt en dan met name: de standhouders, vrijwilligers, sponsors en bezoekers. BEDANKT!

Sint Maarten

Op vrijdag 11 november kwamen de peuters van ’t Pikepoltsje langs, met hun zelf gemaakte lampion om natuurlijk Sint Maarten liedjes te zingen voor de bewoners. De peuters vonden dit wel erg spannend, maar met hulp van de juffen ging dit erg goed. De bewoners hebben er enorm van genoten en natuurlijk kreeg elke peuter een zakjes met snoep mee.

Voor kinderen die graag deze winter met warme voeten willen zitten , hebben we in Talma State nog zelf gebreide sokken te koop voor € 3,50 per paar. Voor wie een lekker warm setje wil , kan deze op dinsdagmiddag bij de handwerkclub kopen.

Vanuit Talma State wensen we een ieder: Fijne feestdagen en alle goeds voor 2012

Met een feestelijke groet, Angela Ruivenkamp