It Heechhus

7 maart 2012

in Evenementen, It Heechhus

Activiteiten A.K. It Heechhûs in Maart.

Vrijdag 9 Maart Lente Bingo.

Vrijdagavond 9 maart organiseert de A.K. de als vanouds gezellige Lentebingo. Ook deze keer weer met schitterende prijzen, de ballen zijn natuurlijk weer in handen van Feddy Hilverda en de aanvang is acht uur.

Maandag 26 maart filmhuis RABAT

Film van Victor Ponten

Rabat is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir, Abdel en Zakaria. Als Nadir van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Marokkaanse hoofdstad. Nieuwe werelden, ontmoetingen onderweg en het geheime reisdoel van Nadir zetten de vriendschap naarmate ze dichter bij Rabat komen steeds verder onder druk.

Aanvang 20.00 uur Entree 6,00 euro Freonen fan 5,00 euro

Vrijdag 30 maart Bandjes avond.

Na de succesvolle band-contest van vorig seizoen organiseert de Activiteiten Commissie van It Heechhûs in samenwerking met het Centrum voor de Kunsten uit Sneek voor de tweede keer een band avond in Heeg.

Deze avond is bedoeld als platvorm voor(nog) onbekende bandjes uit de Gemeente Sûd-West Fryslân. De inzet is een optreden op het welbekende straatfestival Heechspanning 2012. De bands spelen elk 3 nummers, en worden beoordeeld door een deskundige 3 koppige jury. Behalve het optreden op Heechspanning speelt de winnaar als slot-act op 30 maart na de prijsuitreiking. De presentatie is in handen van Huite Loopik die tevens in de pauze van de avond enkele van zijn beatbox nummers ten gehore zal brengen.

Bands uit Heeg en omgeving kunnen zich vast aanmelden bij Wilko Bakker 06-15694676 of Piet Teerenstra 0515-854350/06-39402728 of natuurlijk in It Heechhus.

Aanvang 20.00 uur Entree 2,00 euro email hidden; JavaScript is required 0515-442593