Optreden Trio ‘Brisa Flamenca’ in Talma State

6 juni 2012

in Overig nieuws

Misschien herinnert u zich nog het artikel in een aantal kranten dat Zorggroep Tellens een samenwerking is aangegaan met de Stichting Muziek in Huis voor een concertserie in woonzorgcentra van Tellens in heel Fryslân.

Stichting Muziek in Huis organiseert al ruim 13 jaar kamermuziekconcerten door professionele musici in zorgcentra voornamelijk in het westen van het land. De gestage groei van Muziek in Huis resulteerde dit jaar in de uitbreiding naar Friesland.

Zorggroep Tellens heeft welzijn en het welbevinden van mensen hoog in het vaandel. Ook cultuur en muziek dragen hier aan bij. De concertzaal moet naar ouderen en zieken toegebracht worden wanneer zij er zelf niet meer heen kunnen.

De bewoners van Talma State konden eind april kennismaken met een concert van Duo Ca d’Or. De bewoners van Talma hebben genoten van deze dames die toegankelijke muziek op fluit en harp brachten.

Eind juni komt Trio ‘Brisa Flamenca’, Mirjam Venhuizen – dans, Helena Perez – zang en Edsart de Haes gitaar, een professioneel flamenco trio. Op het programma staan de traditionele flamenco uit Andalusië, vrolijke rumba’s en Zuid Amerikaanse liedjes.

Ook Heegemers die belangstelling hebben zijn welkom !!!

Donderdag 28 juni 19.30 uur in Talma State.

(entree € 5,– incl. koffie/thee)

Namens de Cliëntenraad Talma State.

Mariet Swart