Voorwoord

3 juli 2012

in Voorwoord

Voordat we als redactie kunnen gaan genieten van de zomerstop, schrijf ik u een voorwoord waarin wij u ook een hele fijne zomervakantie wensen. Het redactioneel jaar is voorbij gevlogen en we hebben weer goedgevulde Sylboades mogen uitbrengen. Dit gecombineerde nummer voor de maanden juli en augustus is de laatste in de reeks van de 30e jaargang van de Sylboade.

In september verschijnt weer het eerste nummer van de 31e jaargang, en zoals u weet is het de vraag hoe de omslag eruit zal zien. De ingezonden foto’s voor de omslagwedstrijd liggen bij de jury ter beoordeling. De winna(a)r(es) van de actie zal binnenkort benaderd worden, maar uiteraard zal hierover in het volgende nummer alles komen te staan. Aangezien het weer ons hier wat in de steek laat, zit het er dik in dat u toch kiest voor een last-minute naar een zonnig oord. Maar misschien dat het weer straks omslaat en dat het in Heeg ook weer volop zomer is. In ieder geval hoeft u zich niet te vervelen in Heeg en is er voor elk wat wils. Zelfs de koningin komt Heeg weer eens een bezoek brengen! Lees alles hierover in deze Sylboade. De bekende feesten staan weer op het programma, maar ook nieuwe festiviteiten doen hun intrede.

Ook iets wat nieuw is, is de inzending die we van een nieuwe Hegemer hebben ontvangen. Dhr. Henk Huitema zal u af en toe aan het denken zetten met één van zijn breinkrakers die door logisch te denken op te lossen zijn. De eerste hiervan kunt u vinden op pagina 6. De oplossing heeft hij ook uitgewerkt, welke op pagina 38 is te vinden. We zijn erg blij met deze bijzondere inzending. Heeft u ook ideeën of verhalen om te plaatsen, dan horen we dit graag. De vrijwilligers hebben de door u geschonken bijdrages ingeleverd bij onze penningmeester. We zijn u allen erg dankbaar voor uw donatie waardoor het mogelijk is om ook het volgende jaargang van de Sylboade uit te brengen. Langs deze weg willen we ook graag onze adverteerders en alle vrijwilligers bedanken.

Rest mij nu alleen nog om u heel veel leesplezier toe te wensen en te genieten van de zomer.

Namens de redactie

Marcel Langeland (voorzitter)