Activiteiten in Talma State

4 september 2012

in Talma State

Beste Hegemers,

In september gaan diverse verenigingen weer van start met het winterprogramma, ook Talma State heeft weer een gevarieerd programma samengesteld.
Op de agenda van de Sylboade staan regelmatig activiteiten die in Talma State plaatsvinden, waar ook inwoners van Heeg welkom zijn.
Zo treedt er af en toe een koor op; worden er interessante dia lezingen gehouden; is er voor de liefhebbers bingo; en mocht u toe zijn aan een nieuwe herfst of winter outfit, ook daaraan wordt gedacht en vinden er modeshows met kledingverkoop plaats.

Op donderdag 6 sept 10.00 uur is er modeshow en verkoop kleding van v.d. Meer Mode; maandag 10 sept 19.30 is er bingo; dinsdag 11 sept 15.00 uur geeft Dhr. Vriens een dia lezing over ‘Stinzen en Staten yn Fryslân’; dinsdag 25 sept 19.30 uur is er een optreden van het koor Nostalgia uit Makkum; woensdag 3 okt 15.00 uur komt Fam. Boschma vertellen over het opleiden van blindengeleide honden; en dinsdag 16 okt 19.30 uur geeft Dhr. Postma een dia lezing over ‘It Fryske fjlid’.

Dus Hegermer ‘60-plusser’ of jongere belangstellende, spreekt een activiteit u aan, kom gerust langs u bent van harte welkom.

De entree is: € 5,– inclusief koffie of thee.

Namens de cliëntenraad,
Mariet Swart