Dorcas voedselactie

7 november 2012

in Goede doelen

Sinds 1995 organiseert Dorcas een voedselactie. Dit is een jaarlijks terugkerend actie. Vorig jaar met een opbrengst van circa 50 000 voedselpakketten. Die gebracht worden naar de allerarmsten in de Oostbloklanden.

Deze actie wordt in vele steden en dorpen ook in Friesland gehouden vele supermarkten werken hier aan mee. De werkgroep Dorcas heeft ons gevraagd deze actie ook dit jaar in Heeg te organiseren. Onze supermarkt de COOP wil hier ook graag aan meewerken .

De actie werkt als volgt. In de winkel bij de COOP wordt u een folder aangeboden door een vrijwilliger. Hierop staan een aantal houdbare artikelen die u kunt kopen. Deze artikelen staan duidelijk op een display bij elkaar zo dat u er niet om hoeft te zoeken.

Als u de kassa bent gepasseerd worden deze artikelen door een vrijwilliger aangenomen en in dozen verpakt. deze actie wordt gehouden op 9 en 10 november a.s.

Voelt u zich aangesproken en wilt u meehelpen aan deze actie door op 9 of 10 november een paar uur mee te helpen in de winkel belt u dan even.

Wij hopen op en geslaagde actie zodat wij op deze manier iets kunnen betekenen voor de aller armsten in de wereld.

Klaske en Teade Grondsma