Voorwoord

5 maart 2013

in Voorwoord

Beste lezer(es),

voorwoord-maart-13Weer achter de schrijftafel gekropen, lees ik zelf ook de vele binnengekomen kopij van verslagen, verhalen en evenementen en acties die er nog aan staan te komen. Prachtig om de foto’s erbij te zien. Koning winter heeft ons nog even verrast met winterpret voor jong en oud. Er is weer veel geschaatst en voor de jeugd was het ook nog even fanatiek schaatsen met de wedstrijden.

Nu koning Winter ons land weer heeft verlaten, staat ons een nieuwe koning te wachten… jawel, de troonwisseling zal dit jaar plaatsvinden! Er zijn grootse plannen om de kroning van (Prins) Willem Alexander te vieren in Amsterdam en in alle andere plaatsen van Nederland. Ook in Heeg zal de vlag uit gaan en zal er vast en zeker aandacht aan geschonken worden. Zowel de Koningin als Prins Willem Alexander zijn bekend met Heeg, dus mochten ze zin hebben om na al het feest even bij te komen, dan zijn ze in Heeg van harte welkom! Prinses Maxima ook uiteraard 😉

Ik wil u veel leesplezier toewensen en hoop dat we er weer een mooi nummer van hebben kunnen maken met alle ingezonden kopij.

Namens de redactie

Marcel Langeland (voorzitter)