Nieuws vanuit Talma State

9 mei 2013

in Talma State

logo-talma-stateBeste lezers,

De weken vliegen voorbij, het mooie weer komt op gang en de zomermaanden zijn alweer in zicht. In Talma State zijn we al weer druk aan de slag voor de komende maanden.

Zo hebben we in mei de boerenmaand, de aankleding, activiteiten en de maaltijden worden in deze maand erop aangepast. Op donderdag 2 mei om 19.30 uur komt boer Jan van “Boer zoekt vrouw” vertellen over het programma waaraan hij heeft deelgenomen. Kunnen de bewoners op 13 mei naar de ijsboerderij “Margje 24”, is er een boeren culinaire Elfstedentocht met na afloop boerenbroodmaaltijd en op vrijdag 31 mei om 19.30 uur is er een afsluiting van de boerenmaand, met shanty koor “Top en Twel”.

Met Heechspanning, op donderdag 9 mei zal vanaf 15.00 uur “Duo Nostalgia” in Talma State aanwezig zijn, ieder is welkom op deze feestdag.

In juni gaan een aantal bewoners op vakantie naar Vinkega en willen we u nu alvast op de hoogte brengen van het tuinfeest wat georganiseerd wordt op woensdag 26 juni van 11.00- 16.00 uur.

schilderen

schilderen

Afgelopen maand zijn er weer vele activiteiten geweest. Paasmaandag kon iedereen plaats nemen in het restaurant voor een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Hebben de bewoners, onder leiding van Riekje Cnossen, kunnen schilderen en zijn er ook mooie schilderij gemaakt.

Op dinsdag 9 april hebben we bezoek gehad van trekzakclub “de Pûdelûkers”.

Ook hebben de medewerkers met bedrijfshulpverlening een herhaling dag gehad en is iedereen weer geslaagd voor de cursus.

Zoals u kunt lezen is er altijd wat te doen in Talma State en daarbij bent u van harte welkom, voor zowel deelname aan activiteiten of als vrijwilliger.

Met vriendelijke groet,
Angela Ruivenkamp