Voorwoord

9 juni 2013

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

zonIk hoop dat u nu lekker lang uit op de terrasstoel in uw tuin zit met de Sylboade op schoot. Zittend te genieten van het zonnetje waar we al zo lang op hebben zitten wachten. Je zou mogen verwachten dat het in juni nou wel eens mag gebeuren: de zomer!! Het blijft echter afwachten, maar met de leuke activiteiten die weer op de agenda staan zou mooi weer wel gewenst zijn… En ik kan u ervan overtuigen dat de bloemetjes worden buitengezet in Heeg;-)

Er is de laatste tijd weer veel actie en vertier in ons dorp geweest en daar kunt u alles over lezen in deze Sylboade. Maar voor de scholieren onder ons was het toch ook “blokken”. En voor vele staan er zelfs nog wat examens op het programma. We hopen dat zij weer goed door deze spannende tijd heen komen en binnenkort de vlag mogen hijsen om hun resultaat te vieren.

Vanaf deze plaats wil ik u er ook alvast op wijzen dat het eerstvolgende exemplaar van de Sylboade weer een combinatienummer is voor de maanden juli en augustus. Deze zogenaamde zomereditie zal 2 juli verschijnen. Houdt u hiermee rekening als u kopij geplaatst wilt hebben in deze periode.

Daarnaast zal het u niet onopgemerkt zijn gebleven dat weer talloze vrijwilligers bij de deuren langs zijn gegaan voor het ophalen van de envelopjes voor de enveloppenactie. We hebben weer vele vrijwillige bijdrages mogen ontvangen, waardoor we ook voor het 32e jaar de Sylboade kunnen maken en verspreiden. Mocht u de vrijwilliger gemist hebben, dan kunt u uw envelop alsnog bij onze penningmeester (De Homeie 33) afgeven. Via telebankieren overmaken naar onze rekening 3261.24.705 kan uiteraard ook. Bedankt voor uw bijdrage!
Laat ik mijn verhaal maar afronden en u lekker de tijd geven om de ingezonden verhalen en verslagen te lezen. Veel leesplezier!

Namens de redactie
Marcel Langeland (voorzitter)