Voorwoord

9 september 2013

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

voorwoord-septNog in vakantiemodus verkerend, zit ik dit eerste voorwoord van de nieuwe jaargang in de tuin te schrijven. Met het zonnetje erbij, kijk ik terug op een heerlijke zomerperiode. Het was toch nog een prachtige zomer geworden, bomvol activiteiten voor jong en oud.

Het Skûtsjesilen was weer een enorm evenement; met dagen met harde wind, maar ook dagen zonder wind waardoor de toeschouwers teleurgesteld werden door afgelaste wedstrijden. Niet alleen de SKS werd elke dag gevolgd, ook de IFKS had dit jaar een bijzondere deelnemer! Met ons eigen “Hegemer skûtsje” waren deze wedstrijden zeker net zo spannend als de SKS; of misschien nog wel spannender;-) En als dit skûtsje van Sietse Broersma dan ook nog kampioen wordt, kan het niet meer stuk!

Ook de andere activiteiten zoals Heechsimmer, Findelierdagen en Timmerdorp Heeg hebben van deze zomer een super-zomer gemaakt. Nu de vakantie achter de rug is, zijn de scholen weer begonnen en gaan de kinderen weer een nieuwe uitdaging op een nieuwe school of nieuwe klas aan. Maar ook voor ons als redactie gaan we weer vol enthousiasme aan de bak om van jaargang 32 van de Sylboade ook weer een succes te maken!

Heel veel leesplezier.

Marcel Langeland (voorzitter)

namens de redactie