Nieuws vanuit de gemeente Sudwest-Fryslan

7 oktober 2013

in Overig nieuws

Bekendmakingen vanaf 1 september in digitaal gemeenteblad

Invoering digitaal gemeenteblad
Vanaf 1 september vindt u een korte versie van de bekendmakingen in onze krant. Het volledige overzicht, met daarbij de toelichting voor het indienen van een zienswijze bezwaar of beroep, vindt u in het vervolg op onze website www.gemeentesudwestfryslan.nl. In het digitale gemeenteblad staan elke donderdag de officiële bekendmakingen vermeld. Op deze manier willen we het voor u zo makkelijk mogelijk houden om op de hoogte te blijven van de informatie van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Informatie in de krant
De informatie in de krant verdwijnt niet. In de krant blijft een beknopt overzicht van de bekendmakingen staan. Alle bekendmakingen met een korte toelichting. Voor de volledige toelichting van de bekendmakingen verwijzen wij u naar onze website http://tjt.gemeenteswf.nl.

Digitaal abonnement Ta jo tsjinst
Wist u dat u ook een digitaal abonnement kunt nemen op de Ta jo tsjinst? Dan ontvangt u elke week de Ta jo tsjinst per mail. Aanmelden voor een digitaal abonnement kunt u eenvoudig regelen door een mail te sturen naar email hidden; JavaScript is required

Beschikt u niet over een internetverbinding, dan kunt het volledige overzicht van de Ta jo tsjinst ook inzien bij een van onze gemeenteloketten in Bolsward, Sneek of Workum. Of bij een van de openbare bibliotheken in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Website
Steeds meer zaken kunt u regelen via onze website. Of het nu gaat om het melden van kapotte straatverlichting, het bekijken van bestemmingsplannen of het lezen van de gemeentegids, het is online mogelijk op elk moment dat u past. De website biedt voor elke inwoner, ondernemer of organisatie handige informatie en formulieren.