Nieuws vanuit Talma State

7 oktober 2013

in Talma State

Beste lezers van de Sylboade,

En dan is oktober alweer in aantocht en merk je dat het ’s morgens langer en ’s avonds eerder donker is.
Maar wat hebben we prachtige dagen gehad in de zomer, vele activiteiten konden dan ook buiten plaatsvinden.

viswedstrijd

viswedstrijd

Zo hadden we in augustus nog een viswedstrijd, ook zijn de bewoners het terras nog op geweest en was er een barbecue. In september was het thema “nazomer maand”, met vele activiteiten en gezellig in de nazomer sfeer.

zandsculptuur

zandsculptuur

Op 4 september zijn de bewoners naar Sneek geweest, in Dr. Wumkushûs werden de bewoners ontvangen met koffie en wat lekkers. Daarna zijn ze naar de zandsculpturen geweest. En wat een pracht om dit te zien. Grote, maar ook hele kleine sculpturen waren er te bewonderen en vele mooie creaties.

In oktober is het thema “museum maand”, er zullen an ook meerdere uitstapjes naar het museum worden georganiseerd, maar ook in Talma State zal de sfeer en aankleding in stijl zijn.

Op dit moment hangen er foto’s van Stichting “Heech fan âld’s” in Talma State, de straten van vroeger, deze serie foto’s zullen blijven hangen tot eind oktober en dan volgen er maandelijks nieuwe series. Elke eerste woensdag van de maand zullen ze ’s morgens tijdens de koffie iets vertellen over de serie.

Dinsdag 22 oktober om 19.30 uur hebben we een avond BINGO!!! in de Fûke, met mooie prijzen en veel gezelligheid.

Wanneer u interesse heeft om als vrijwilliger, te assisteren bij activiteiten of bij het rond brengen van maaltijden in het dorp. Dan kunt u zich melden bij de receptie van Talma State of bellen met 0515 334500.

Groet,
Angela Ruivenkamp