Benefietjun Heechspanning

29 januari 2014

in Evenementen

Benefietjûn Heechspanning zaterdag 15 februari

Het is bijna zover, de gedenkwaardige jaarlijkse Benefietjûn voor Heechspanning in It Heechhûs. Bij de meeste dorpsgenoten is het Kerstvet is er in middels afgewerkt. Er zijn goede voornemens gehouden en gesneuveld. Eerste Valentijnsdag is aanstaande, Tweede Valentijnsdag is van ons! Euforisch van de geparfumeerde post, of vertwijfeld door een dag vruchteloos wachten achter de tochtborstel van de brievenbus… Daar moet op gedronken worden!

Diverse Hegemers zijn op dit moment aan het repeteren om zaterdagavond 15 februari in de huid van hun artiest te kruipen. Helden zijn het! Vanaf de dansvloer ziet het er zo makkelijk uit maar op het podium zijn zij het die het moeten doen. Live begeleid door de ervaren muzikanten van ’The Stand-in’, dat dan weer wel. Ook dit jaar hebben we weer een paar spraakmakende deelnemers. Enkele solisten , een heus groepsoptreden en alvast één getalenteerd duo. Het hebben van talent is overigens geen voorwaarde; meer een prettige bijkomstigheid voor het publiek.

Om het feest compleet te maken is ook ‘Benefiethuisband’ Special Treatment weer terug van weggeweest, de vertrouwde line-up, een flink aantal nieuwe nummers, en met U2 als specialiteit. Ze brengen de avond op stoom en nemen ons mee de nacht in.

Kortom, een feest met vaste elementen: live muziek, een tapkraan met voldoende fusten, sterke verhalen, gastoptredens en natuurlijk het gezelligste publiek uit de verre omtrek. De zaal is open vanaf 21.30, jullie 8 euro entree wordt uitstekend besteed, daar kunnen we, zoals bekend, op Hemelvaartsdag nóg een groot feest van geven. Waarvoor dank!

Tot zaterdag allemaal, met Heechspanninggroet ,
Antje, Arnold, Aukje, Arnold, Bokke, Feddy, Freerk, Maaike, Paula, Rein en Thijs

www.heechspanning.com …ook voor foto’s van…