Voorwoord

9 mei 2014

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

voorwoord-meiMet de eerste Koningsdag achter de rug kunnen we op een bijzondere dag terugkijken. Het was weer veel oranje in steden en dropen door heel het land. Ook in Heeg was er aandacht aan geschonken. Het was een geslaagd feest. Maar binnenkort hebben we weer een vorstelijke verjaardag: koningin Máxima is op 17 mei jarig. Ik hoop niet dat we via het RVD hier problemen mee krijgen, maar we kunnen melden dat het haar 43e verjaardag wordt.

De schoolkinderen genieten nog volop van hun extra lange meivakantie. Lekker buiten spelen of naar een pretpark. Zodra het een beetje mooi weer is, is er genoeg te doen in en om Heeg. Met de verschillende activiteiten die er georganiseerd zijn, moet dat dit voorjaar geen probleem zijn. Binnenkort hebben we ook weer Heechspanning; het is alweer de 22e editie! Een evenement om niet te missen!!

Zoals u ziet, bevat deze Sylboade weer bijna het maximum aantal pagina’s. Het blad telt maar liefst 60 pagina’s met nieuws en berichten uit Heeg e.o. Als redactie doen we elke keer ons uiterste best om er weer een mooi blad van te maken, en vrijwilligers brengen het huis-aan-huis rond. Maar dit kunnen we niet alleen. Daar hebben we ook u voor nodig. Met uw vrijwillige bijdrage, kunnen we de kosten dragen voor het drukwerk van dit mooie blad. Vandaar dat we jaarlijks een enveloppenactie houden om geld in te zamelen. U treft in deze Sylboade een informatiepagina met een envelop aan. We hopen dat u uit blijk van waardering een bijdrage wilt meegeven aan de vrijwilliger die tussen 6 en 17 mei bij u aan de deur komt. Alvast bedankt!

Heel veel leesplezier,
Marcel Langeland (voorzitter)