Gymnastiekvereniging S.S.S. Heeg

14 juli 2014

in SSS Heeg

Nieuws van SSS

Op 23 mei mocht Hester Talstra het FK turnen in de categorie Instap niveau 11, in IJlst.
Hester turnde een keurige wedstrijd, maar alleen de balkoefening mislukte door een verkeerde opsprong. Op dit niveau is een foutje fataal, dus hierdoor kwam Hester niet in aanmerking voor de prijzen.

Op 21 juni moest Baukje Wijnja naar de turnhal in Heerenveen om daar haar FK te turnen. Baukje turnt in de 3e divisie in de categorie Jeugd supplement E.
Dit was voor Baukje de eerste wedstrijd waar ze alle andere toppers uit Fryslân tegen kwam. Door solide te turnen met weinig fouten scoorde Baukje veel punten, maar door een iets lagere moeilijkheidsgraad dan haar concurrenten reikte Baukje net niet tot de prijzen. Een keurige 4e plek was een prima prestatie voor Baukje.

Op 11  en 12 juni was het vriendjes en vriendinnetjes dag in de gymlessen bij SSS. Veel vriendjes en vriendinnetjes hebben deze les meegedaan tijdens de lessen. Met springen, draaien en zwaaien konden de kinderen zich weer uitleven. Het waren geslaagde lessen en we hopen dat dit weer enkele nieuwe leden zal opleveren voor het volgend seizoen.

Op 19 juni hebben we onze onderlinge wedstrijden gehouden. Dit was weer een erg groot succes. Alle kinderen gingen met een medaille naar huis. Soms waren er verrassende uitslagen. Bij de recreatie turners en turnsters werd door de jury direct na de oefening het cijfer omhoog gehouden, zodat iedereen wist wat hun cijfer was. Aan het eind van de twee wedstrijden werden de winnaars van de wisselbeker bekend gemaakt.
Bij de jongens won Arjen Hofstra de beker en bij de meisjes nam Baukje Wijnja de wisselbeker over van Bente Vlas. Ga naar onze website voor de volledige uitslag van de onderlinge wedstrijden.

Woensdag 25 en donderdag 26 juni zullen weer de laatste gymlessen zijn. Deze lessen zullen vooral in het teken staan van het springen op de opgeblazen tumblingbaan.

We kunnen weer terug kijken op een zeer succesvol jaar en we hopen ook volgend seizoen weer veel enthousiaste gymmers, turners en turnsters te mogen begroeten. De lessen zullen weer starten op 27 en 28 augustus.

Voor meer informatie, uitslagen, foto’s en lestijden verwijzen wij u naar de site: www.sss-heeg.nl

Gymnastiekver. S.S.S. wenst iedereen een hele fijne zomervakantie!

Bestuur en leiding