Zomerprogramma Heeg

14 juli 2014

in Overig nieuws

Zomerprogramma Heeg: van 14/7 – 29/8 is er altijd wat te doen in Heeg.

Het is bijna zover…….

suppen

suppen

Aansluitend op het Karwei Timmerdorp (van 8 tot 11 juli) wordt er dit jaar een spetterend zomerprogramma voor gasten maar zeker ook voor Heegemers georganiseerd. Vanaf 14 juli tot 29 augustus 7 weken lang iedere dag leuke activiteiten voor jong en oud. We hebben een gevarieerd weekprogramma gemaakt dat gedurende 7 weken wordt geregel door het VVV recreatieteam. U kunt4 stagiaires misschien al tegengekomen in het dorp.

We maken iedere week weekagenda’s die overal in het dorp te vinden zijn. Ook op VVV website www.vvvzuidwestfriesland.nl en de facebookpagina van de VVV www.facebook.com/vvvzuidwestfriesland wordt dagelijks verslag gedaan via foto’s en berichten.

We gaan in Heeg voor top wederom voor activiteiten als bingo, knutselen, voetbal en volleybal, vossenjacht, spijkerbroek-hangen, vlotbouwen, kinderdisco, sumo-worstelen, kanotochten, polsstokspringen, suppen en veel waterspellen. Varen met de Palingaak, beurtveer of skûtsje Avontuur kan ook.
Een programma dus met veel variatie voor gasten en Hegemers.

 Nieuwe onderdelen dit jaar in het zomerprogramma:

* Vroeg op met de boer: maandagochtend vroeg opstaan en kijken hoe het toegaat op een boerenbedrijf. Elders in deze Sylboade vindt u hier meer info over.
* Iedere maandagavond: Friese verhalentocht, eindigend in het Heempark.
* Gezinsvaartocht met een praam over de Poelen.
* 4x zomermarkt 2014 (22/7 – 29/7 – 5/8 en 12/8) van 13.00 – 18.00 uur in de Harinxmastrjitte: U kunt nog een kraam huren !! via:
* 6x Hegemer Musykjun op vrijdagavond 18/7, 1/8, 8/8 ,15/8 ,22/8 en 29/8 in de horecagelegenheden in Heeg. Nu al bekende bands: Drive By, Nicsz, Be Ware. De complete line-up en de locaties: zie de affiches, facebook en de VVV site.

Er is ook deze zomer altijd wat te doen in Heeg.