Natuurwerkdag 1 november in het Heempark

21 oktober 2014

in Natuur in en om Heeg

Traditiegetrouw organiseert Stichting Heempark Heeg in samenwerking met Landschapsbeheer Friesland op de eerste zaterdag van november de jaarlijkse Natuurwerkdag in het Heempark vanaf 09.30 tot ± 15.00 uur.

Iedereen – jong en oud – die zin heeft om in deze mooie natuur eens de handen uit de mouwen te steken is vanaf 9.15 uur van harte welkom in ‘Natuera’, het educatiecentrum van het Heempark. De koffie staat dan al klaar.

De natuurwerkdag is elk jaar weer een goed moment om een aantal belangrijke klus-sen te klaren, zoals het opruimen van snoeihout, het rooien van overtollige bomen, het knotten van wilgen op het knotwilgenlaantje en in het algemeen, het winterklaar maken. Voor de vaste groep vrijwilligers is dat vaak een te grote klus.

Wij vragen u dan ook deel te nemen aan deze leuke, gezellige, nuttige en belang-rijke activiteit voor het dorp.
Bovendien zorgt deelname voor betrokkenheid, zodat u straks met extra veel plezier – met kennissen, familie of alleen – door uw wandelgebied kunt lopen en er nog meer van zult genieten!

Er wordt gezorgd voor koffie, thee en frisdrank gedurende de gehele dag en tussen de middag voor een heerlijke kop soep. Wij vragen u wel zelf te zorgen voor uw lunchpakket; de buitenlucht maakt hongerig!

Om een en ander in goede banen te kunnen leiden is het wel belangrijk dat u zich voor deze dag opgeeft. Dit kan bij Hans van de Water op email hidden; JavaScript is required, of op www.natuurwerkdag.nl

natuurwerkdag

natuurwerkdag