Bridgeclub Heeg

18 mei 2015

in Bridgeclub Heeg

Zoals beloofd in de Sylboade van april de ontknoping van het Bridge kampioenschap 2014/2015.

Het is een spannende en verrassende uitslag geworden. Douwe en Louise Heeringa, al 11 keer clubkampioen in ons 25-jarig bestaan, moeten nu de eer laten aan Bettie Tienstra en Tine de Jong. Beide dames wonen in Sneek maar spelen vanwege de gezelligheid al jaren in Heeg. Voor zover ik weet is dit de 1e keer dat bovengenoemde dames clubkampioen zijn geworden. Gefeliciteerd!

In de A-lijn zijn deze 3e ronde als eerste geëindigd Ineke Schippers – Zuurveen en Hennie Tjaarda – Tuinstra. Onze felicitaties.

In de B-lijn is er promotie voor Henk en Wil Wagenaar, Piet en Griet Teerenstra en voor Leo Rinia en Maarten van Steinvoorn ( u weet wel het paar dat regelmatig de “Heyermans”conventie speelt ) Ook deze 3 paren van harte gefeliciteerd.
Marian van Baar en Tetsie de Witte kunnen niet promoveren omdat zij te vaak met een invaller hebben gespeeld.
Ja en als er promotie is ,is er natuurlijk ook degradatie. Dit betreft dan Wiebe en Christel Bosma, Durk en Hetty Keegstra en Henk Strikwerda en Tjitske Gritter.

Denkt u er over om bridge te leren dan kunt u contact opnemen met Renske van der Werf (secretaris) tel. 0515-442790 of e-mail: email hidden; JavaScript is required.
U kunt ook via onze website, www.huismans24.nl/bridge.html alles lezen over onze club.

Er kan een cursus worden gegeven als 4 personen zich opgeven.
Er wordt eens per 2 weken competitie gespeeld op donderdagavond.

De einduitslag van de derde competitieronde:

 

bridge

Renske van der Werf.