Kinderdagverblijf t Flinterke

21 juni 2015

in 't Flinterke

t FlinterkeKinderopvang ’t Flinterke is verhuisd!

We zijn druk in de weer geweest met onze nieuwe locatie. Vanaf 28 april 2015 heeft ’t Flinterke alle kinderopvang voorzieningen onder 1 dak op Tollewei 201 te Heeg ( achter woon-zorgcomplex Talma State )       De groepsruimtes zijn weer prachtig ingericht en na de eerste dag roept Maarten  ”Wat in moai blomke bûten…….”

Alle kinderen zijn de eerste week op ontdekking gegaan samen met Puk in de nieuwe groepsruimtes. We hebben kennis gemaakt met de peuters van het Pikepoltsje en ‘s middags komt er af en toe een grote broer of zus van de BSO even kijken… En wat een mooie buitenruimte hebben we gekregen, laat het mooie weer maar komen! Gelukkig roept Maarten na de eerste week  “Ik fin dit mar in moai hûs! “  

Wat heeft ‘t Flinterke allemaal in huis?

Kinderdagverblijf Voor kinderen van nul tot vier jaar.
Als u aan het werk gaat, wilt u zeker weten dat uw kind in goede handen is. Op kinderdagverblijf ‘t Flinterke kunt u altijd vertrouwen. Het is een fijne, veilige en vertrouwde plek waar uw kind met liefde verzorgd wordt en met plezier naar toe gaat.

Peuteropvang

Samen de wereld ontdekken.
Is uw kind 2 jaar? Dan merkt u dat uw peuter de wereld wil gaan ontdekken. Op de peuteropvang kan dat. Bij peuteropvang neemt u vaste of flexibele dagdelen af waarop u uw kind naar ‘t Flinterke kunt brengen, terwijl u gebruik maakt van de mogelijkheid tot teruggaaf van de kosten zoals geregeld is in de Wet kinderopvang. U kunt dan dus van de financiële regeling van de kinderopvang gebruik maken. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdagochtend vanaf 8:00 uur tot 12.30/13:30 uur.

De belangrijkste kenmerken van de peuteropvang:

  • Ruime openingstijden.
  • Professionele pedagogische medewerkers.
  • Inclusief fruit, drinken en een broodmaaltijd.
  • ’t Flinterke is in het bezit van een pedagogisch beleidsplan.
  • De kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd, waardoor de ouderbijdrage aanzienlijk minder wordt.
  • Groepsruimte voldoet aan strenge eisen Wet Kinderopvang.
  • Peuteropvang wordt aangeboden op basis van 40 of 50 weken per jaar, wat betekent dat er gekozen kan worden voor wel of geen peuteropvang in de schoolvakanties.
  • Er wordt gewerkt met het educatieve programma Uk en Puk.

 Buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang.
 Voor kinderen van vier tot en met 13 jaar.
BSO Bernewille verzorgt naschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Er heerst op de BSO een gemoedelijke sfeer. Dat is belangrijk, want de kinderen moeten zich er zich in de eerste plaats thuis voelen. Daarnaast kan er ook heerlijk gespeeld worden, want er is volop speel-, teken- en constructiemateriaal. Ook rond de BSO locatie kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven.

Wij bieden:

  • Naschoolse opvang
  • Incidentele opvang
  • Vakantieopvang
  • Tussen schoolse opvang is op school

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar: Kinderopvang ‘t Flinterke Tollewei 201
8621CX Heeg
email hidden; JavaScript is required