Nieuws vanuit Talma State

21 juni 2015

in Talma State

De drukke maand met de feesten en herdenking hebben we weer achter de rug. Koningsdag werd ook dit jaar weer feestelijk geopend bij ons voor Talma State door het korps. Onder het genot van een kopje koffie en oranje tompouce lieten we ons dit tot gehore brengen. ’ s Middags was er nog een activiteit met ‘oud Hollandse spelen’.

Op 4 mei hebben s’ avonds met zijn allen stil gestaan bij de dodenherdenking. Ieder jaar weer heel indrukwekkend en nu vooral omdat het alweer 70 jaar geleden is. Op 5 mei hadden we een feestelijke middag met muziek van Johnny Leyen. Wat een gezellige sfeer!

En zoals u in de vorige Sylboade kon lezen kwam met Heechspanning het ‘Flower power’ koor optreden met ons eigen Jelly Miedema. Wat een geweldige gekleurde artiesten stonden er in Talma. De mooiste jurken en kettingen om. Met prachtige nummers, van Ramses Shaffy tot C.C.R. Het was een vrolijke boel!

"Flower power"

“Flower power”

Tussen al deze dagen door staat de meimaand in het teken van de natuur. Er staat aan het eind van de maand weer een quiz op het programma, nu over de natuur.
En er wordt ook al weer druk gewerkt aan de dorpstuin. Er staan al weer heel wat plantjes in en ook de vaste planten groeien gestaag. De bloesems staan prachtig in de bloei. We lopen al aardig naar de zomer. En dan kunnen we hopelijk nog veel en lang genieten van al het moois in en om Talma State.

Vriendelijke groeten;

Meiny Altena- Jagersma