Voorwoord

22 juni 2015

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

voorwoord-juniHet is weer een spannende tijd voor de schoolgaande jeugd aan het middelbaar onderwijs. Met de examenperiode achter de rug is het afwachten wat het resultaat is. Na de lessen gevolgd te hebben en de stof nog eens goed geleerd te hebben, hoop je natuurlijk op een goede uitslag van al je geleverde inspanningen. Hopelijk krijg je goed bericht, maar misschien moet je nog even extra blokken voor een herexamen. En mocht je dan je diploma op zak hebben, laat het dan gerust weten door de vlag uit te hangen met je schooltas eraan! Die heb je eerst even niet nodig en kun je fijn genieten van een lange vakantieperiode. Of heb je al een reis geboekt? Je kunt ook gewoon in Heeg blijven en daar tal van leuke dingen doen deze zomer!!
In deze Sylboade staan tal van activiteiten en evenementen aangekondigd, dus pak de agenda er alvast maar bij om mee te schrijven. Waarschijnlijk bent u zelf ook al aan het voorbereiden voor de zomervakantie. Wij van de redactie in ieder geval al wel;-) Zo met het mooie weer wat we af en toe al hebben krijgen we er echt zin in.
Zoals u wellicht al weet hebben we voor de maanden juli en augustus een gecombineerde “zomer-editie” van de Sylboade. Deze zal 7 juli uitkomen en is tevens het laatste nummer voor deze 33e jaargang. Houdt u hiermee rekening met het aanleveren van kopij voor deze zomermaanden? De kopij dient namelijk uiterlijk 15 juni a.s. ingeleverd zijn. Op 1 september zal dan weer het eerste nummer van de 34e jaargang bij u in de bus komen (uiterlijke inleverdatum van kopij voor dit nummer is hiervoor 15 augustus).
We zullen zien wat de langste dag ons zal brengen. Wat weer betreft kan ik hier niet veel zinnigs over zeggen, maar hoop uiteraard op een lange zwoele zomeravond. Wat ik wel weet is, dat er op die dag een bijzondere zanggroep uit Oekraïne Heeg aan doet. Meer hierover leest u in deze Sylboade.

Heel veel leesplezier toegewenst.
Marcel Langeland (voorzitter)