Piet Zijlstra Tweewieler service komt aan huis!

9 augustus 2015

in Overig nieuws

Piet Zijlstra Tweewielerservice komt ook bij u aan huis

Echtenerbrug – Piet Zijlstra Tweewielerservice (voorheen FietsNED Zijlstra) is vanaf begin dit jaar verder gegaan onder zijn eigen naam. Rijwielmonteur Piet Zijlstra, inmiddels in heel Friesland bekend als de fietsenmaker aan huis, heeft het bedrijf op eigen voet voortgezet.

Tweewieler service

Tweewieler service

De diensten van Piet Zijlstra Tweewielerservice blijven uit reparaties en onderhoud van alle soorten (elektrische) fietsen en overige rijwielen zoals skelters, bakfietsen, driewielers, duofietsen etc. bestaan.
Ook voor rolstoelen en rollators (o.a. ANWB-rollators) kan men bij Piet terecht.
“Een belletje naar 06 126 81 826 en ik kom bij u langs met mijn Tweewielerservice bus, ingericht als werkplaats. Zo hoeft u niet de deur uit en kunt u mij inschakelen op een door u gewenst moment”, vertelt Piet enthousiast. “Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat deze service heel goed bevalt. Het is toch bijzonder dat de fietsenmaker met werkplaats bij je voor de deur staat. ”

Piet Zijlstra Tweewielerservice is tevens hét adres voor het ombouwen van uw gewone fiets naar een elektrische fiets. Na ombouw kunt u veel verder fietsen met minder inspanning en is tegenwind geen enkel probleem meer. Bovendien is Piet gespecialiseerd op het gebied van de elektrische ANWB-fietsen: de Adventure Lithium en de Adventure XT10Ah. Zowel reparaties en onderhoud van deze fietsen alsook accu-revisie kunt u met een gerust hart aan hem overlaten.

Voor meer informatie kijk op pietzijlstra2wielerservice.nl