Voorwoord

9 augustus 2015

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

vakantieVoor de laatste keer dit seizoen pak ik mijn pen op om mijn voorwoord op papier te schrijven. Inderdaad, jaargang 33 van de Sylboade zit er alweer op! We hebben een mooie jaargang met 10 nummers mogen uitgeven. De ene maand nog dikker dan de ander, en er stond voor iedereen wel wat interessants in. Voor jong en oud, voor mensen uit de buurt of zelfs ver weg van Heeg. Het heet dan wel een dorpsblad, maar wist u dat wij ook diverse abonnees door het hele land een Sylboade mogen sturen?

Met het einde van de jaargang, is voor ons als bestuur en alle vrijwilligers een zomerreces begonnen. Op 1 september zal het eerste nummer van jaargang 34 bij u in de brievenbus liggen. Wij hebben dan ook even een extra maand “vrijaf” voor onze werkzaamheden voor de Sylboade. We kunnen gaan genieten van het mooie weer dat dan toch eindelijk in Nederland is aangekomen. We hebber er even op moeten wachten, maar de temperatuur is nu ècht zomers te noemen.
Met de vele activiteiten in Heeg belooft het dan ook een TOP-zomer te worden. Voor de jeugd hebben we weer Timmerdorp in Heeg.
En dan hebben we uiteraard ook het welbekende Heechsimmerfestival. Al vele jaren een begrip, maar dit jaar is het anders dan al die jaren ervoor! Lees hier alles over in deze Sylboade. En wat dacht u van de zomermarkten die er weer aan staan te komen in juli en augustus. En vergeet niet de sfeer te proeven van het Skûtsjesilen. Heeft u niet zoveel verstand van zeilen of de regels? Laat dit u niet weerhouden om toch te gaan kijken. U weet immers wat er wordt gezegd over de beste stuurlui… Geniet maar gewoon van het spektakel op het water en erom heen!

Oh ja…vergeet u niet ons een kaartje te sturen vanaf uw vakantieadres! We hebben een leuke vakantiekaartje-actie. Lees hier meer over in deze Sylboade.
Het wordt tijd om mijn pen neer te leggen want hij is bijna leeg.

Met de laatste inkt wil ik u namens de hele redactie een hele fijne zomervakantie toewensen!!

Marcel Langeland (voorzitter)