31e Biljarttoernooi Heech

24 december 2015

in Biljart

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december aanstaande zal in de cafés De Watersport en De Boeier voor de 31ste keer worden gestreden ombiljart het kampioenschap van Heech. Inzet is de grote zilveren beker met de grote oren, in 1985 beschikbaar gesteld door Cees & Els Hiemstra en Theo & Truus Ruiter.

Met 54 dames en heren starten we op de vrijdag om 14.00 uur en zaterdagochtend om 9.30 uur. Tijdens deze twee dagen bent u van harte welkom in de beide cafés om de verrichtingen van uw dorpsgenoten te bewonderen. Linda & Klaas en Hayo & Tine-Jinny zorgen voor een lekker hapje bij uw drankje.

De halve finales worden op zaterdagmiddag gespeeld in café De Boeier vanaf 16.00 uur. De finalepartijen vinden plaats in De Watersport vanaf 20.30 uur. Wie o wie zal de grote beker overhandigd krijgen van regerend kampioen Anton van Wijk? Erbij zijn en meemaken dames en heren!

Na afloop belooft het weer een gezellige avond te worden en op de heerlijke rockabilly klanken van The Little Daltons kan er nog lekker gedanst worden.

Allegearre tige wolkom!

De toernooicommissie, Rommert de Jong en Coby Ydema.