Opbrengst collectes November

24 december 2015

in Goede doelen

Opbrengst collecte Diabetesfonds.
De collecteweek van het Diabetesfonds was van 2 t/m 7 november. De opbrengst was dit jaar € 890,49. Alle gevers en medewerkers weer hartelijk bedankt. Wij rekenen volgend jaar weer op uw steun.

Wil iemand helpen om diabetes de wereld uit te helpen en alle diabetespatiënten te steunen? Meld je dan nu aan als collectant. De collecte vindt meestal in november plaats.

Contactpersonen van Heeg:
Ineke Dijkstra
Jantje Wiersma

***************

Opbrengst collecte Alzheimer Nederland € 1.214,64
De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Heeg en omstreken in de week van 9 t/m 14 november € 1.214,64 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten. “Samen gaan we de strijd aan, voor een toekomst zonder dementie”.

Alzheimer Nederland roept mensen die een paar uur tijd over hebben op om volgend jaar ook mee te helpen als collectant. Opgeven kan bij: Maurits Flapper of via www.alzheimer-nederland.nl/collecte ofwel T. 033-303 26 61.

***************

Opbrengst collecte Nederlandse Brandwonden Stichting.
Van 11 t/m 17 oktober 2015 is er voor de Nederlandse Brandwonden Stichting gecollecteerd onder het motto: Een littekenvrije toekomst? Zou het ooit lukken?

Met maar 6 collectanten heeft de collecte dit jaar in Heeg een geweldig bedrag van € 379,64 opgebracht.
Bij deze willen we een ieder heel hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deze collecte. We hopen dat zich voor volgend jaar nog meer collectanten willen aanmelden om dan heel Heeg te kunnen bereiken.

Wist U dat U bij Tankstation Peut ook kunt schenken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting via het Tanken & Schenken programma.

Contact adres voor Heeg, Paul Brenninkmeijer.