Timmerdorp Heeg

8 oktober 2016

in Evenementen

Voor de 4e keer zat het timmerdorp weer helemaal vol. 150 kinderen stonden dinsdag19 juli te popelen om zich te storten op de vele pallets die door Veenstra transport waren geleverd. Nadat ook 2 vakantiegasten waren gearriveerd, konden de kinderen los! En wat was het warm die eerste dag.
Met een temperatuur van bijna 30 graden versleepten de kinderen en de vrijwilligers met de maatschappelijke stagiaires de pallets naar hun plek om vervolgens het mooiste vakantieverblijf te bouwen en moest de brandweer er aan te pas komen om voor enige verkoeling te zorgen! Erg fijn! Want verkoeling, dat was wel nodig!
Tussen het timmeren door konden de voetjes van de vloer met een dansworkshop, kon er op emmers worden gedrumd, kon er worden geknutseld, kon er worden gevolleybald op het strand en natuurlijk mocht de watersport ook niet ontbreken bij het thema vakantie en had de Tjottervereniging alle tjotters beschikbaar gesteld.
Het weer was wederom prachtig en konden 150 kinderen het meer op om te zeilen in deze authentieke schepen! Tussen alle activiteiten door werden er toch weer prachtige bouwwerken gemaakt en was het wederom voor de jury moeilijk daar de beste 3 uit te halen. Op vrijdagavond was net zoals afgelopen jaren de afsluiting met de prijsuitreiking ..

1ste prijs: Ibiza de Luxe Rianne, silke, Suzanne, Jeldo, Rick, Tho, Yesper en Jorrit

1ste prijs: Ibiza de Luxe
Rianne, silke, Suzanne, Jeldo, Rick, Tho, Yesper en Jorrit

 

 

 

 

 

 

 

2de prijs: De Pharshoeke Rimmer, Femke, Bracht, Pytrick, Fenna, Emma en Innthy

2de prijs: De Pharshoeke
Rimmer, Femke, Bracht, Pytrick, Fenna, Emma en Innthy

 

 

 

 

 

 

 

3de prijs: Hotel de Watersport Iris W, Iris K. Femke, Mirana, Marije, Nieke, Cilia en Ineke

3de prijs: Hotel de Watersport
Iris W, Iris K. Femke, Mirana, Marije, Nieke, Cilia en Ineke