A.K. it Heechhus

24 december 2016

in It Heechhus

KINDERKERSTFILM: SANTA BUDDIES.

VRIJDAG 23 DECEMBER om 15:00 UUR.

ENTREE: €3, INCLUSIEF LIMONADE EN CHIPS.

Maak een fantastische reis naar de magische wereld van de Noordpool met je geliefde Buddies! Voeg je bij Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha en Mudbud in een aandoenlijke versie van een klassiek kerstverhaal. Wanneer Puppy Paws, de speelse zoon van Santa Paws, de ware betekenis van de feestdagen vergeet, is het aan de Buddies om hem er aan te herinneren dat het met Kerstmis niet draait om wat je krijgt, maar om wat je geeft.

De film is Nederlands gesproken, duurt 85 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

SÂNMAN EN SIKKE

ZONDAG 15 JANUARI om 15:30 UUR.

ENTREE: €10,-

December 2012 was de laatste keer dat de 8-koppige muziekformatie Sânman en Sikke voor het laatst een optreden verzorgden in It Heechhûs, toen in samenwerking met Koperguod.
Door het daverende succes toen vonden wij het hoog tijd om ze weer te benaderen voor een nieuw optreden, en gelukkig waren de mannen zelf ook dolenthousiast om weer te komen.
Hieronder een korte samenvatting van wie ze zijn en wat ze zoal doen (mocht u er nog onbekend mee zijn):

SÂNMAN EN SIKKE
De vocale mannengroep Sânman & Sikke heeft met zijn samenstelling en repertoirekeuze geleidelijk een unieke plaats in het Friese muziekleven weten te verwerven. De groep staat vanaf het begin onder leiding van Siebren Kramer. Sânman & Sikke is weliswaar op lichte muziek georiënteerd, maar schuwt ook klassieke elementen niet en is daarom lastig in een hokje te plaatsen.
Het repertoire mag gerust breed genoemd worden; de diversiteit aan stijlen, van barbershop tot Beatles en van gospel tot Westcoast, zorgt ervoor dat het publiek zich geen moment hoeft te vervelen. Ook de eigen Friestalige nummers en de informele en prikkelende presentatie dragen in belangrijke mate bij aan de identiteit en uitstraling van de groep. Uit de vele reacties tijdens optredens in de provincie is wel gebleken dat de sound van Sânman & Sikke bij een breed publiek in de smaak valt.
Voor meer informatie en luistervoorbeelden, kijk op www.sanmanensikke.nl.

 DOOR HET GROTE SUCCES DOET U ER VERSTANDIG AAN OP TIJD UW PLAATSEN TE RESERVEREN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR: email hidden; JavaScript is required O.V.V UW NAAM, TELEFOONNUMMER EN AANTAL KAARTEN.

!!!!! OPROEP !!!!! ARTIESTEN GEZOCHT !!!!!

Hebben jullie een bijzonder talent/nieuw muziekrepertoir of andere leuke act dan geeft de activiteitencommissie jullie de kans om dit op ons OPEN PODIUM te SHOWCASEN!
Wij willen opkomend en bestaande talenten van Heeg en omstreken de kans geven zich te presenteren aan ons publiek op zondag 2 april.

KORTOM, DIT IS JULLIE KANS OM TE LATEN ZIEN WAT JULLIE KUNNEN!!

Meld je zo snel mogelijk aan onder vermelding van naam, telefoonnummer, emailadres en talent/act. Dit kan via ons emailadres: email hidden; JavaScript is required