Altyd Toarst biljart voor KIKA

29 januari 2017

in Biljart

En waarom Kika ? De buren van Johan en Meiny Altena, Harmen en Esther Akerboom hebben het leed meegemaakt wat deze verschrikkelijke ziekte met zich meebrengt. Hun anderhalf jarig dochtertje Femke is aan deze ziekte overleden. Samen spannen ze zich enorm in voor Kika, als ambassadeurs en als deelnemers van het meerdaagse fietsevenement giro di kika in de bergen van Italië. Daarom hebben wij als biljartclub besloten om hierin ons steentje bij te dragen. Dus U als bedrijf of particulier kunt ons hierin steunen. Op www.girodikika.nl/harmen-akerboom kunt U alle informatie hierover vinden.

Op vrijdagavond 31 maart om 20.00 uur zal biljartclub Altyd Toarst uit Heeg beginnen met een 24-uursmarathon biljarten t.b.v. Kika in De Watersport te Heeg. Op twee biljarten zullen Rommert de Jong en Johan Altena 24 uur achtereen tegenstanders ontvangen met als doel geld bijeen te halen voor Kika. En die tegenstander kunt U zijn. Voor een starttarief van 10 euro, en 50 cent per gemaakt punt voor wat een van de heren maakt kunt U Kika steunen en onderdeel uitmaken van een gezellig weekend.

Tevens zal er deze dagen een loterij zijn met echt vele leuke prijzen die de moeite waard zijn. Loten kunt U vanaf heden al kopen in de Watersport. Op vrijdagavond zal dj Chris zorgen voor de muzikale omlijsting, en zaterdag in de namiddag is het de beurt aan Bold & Grey die een spetterend optreden zullen verzorgen. Zowel dj Chris als de meeste leden van Bold & Grey bestaan uit Altyd Toarst leden, die net als alle andere leden, op wat voor manier dan ook hun steentje belangeloos bijdragen aan dit evenement. Neem gerust uw kinderen mee want hier hebben we ook aan gedacht. Zaterdagavond na 20.00 uur, als de 24 uur erop zitten, zal de cheque met het definitieve bedrag overhandigd worden aan de ambassadrice van Kika; Esther Akerboom, die samen met haar man Harmen hun verhaal komen vertellen. Daarna kunnen de voetjes nog van de vloer. Dus kom gezellig langs.

We hopen op veel deelname en veel publiek

Leden B.C. Altyd Toarst.