GroenPlein Heeg

29 januari 2017

in Dorpstuin

Groene buitenzaal

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan de aanleg van de buitenzaal. Het plaatsen van de oude walbeschoeiingsdelen en het bijzagen was een behoorlijke klus. Zeker de ronde vormen binnenin waren niet makkelijk aan te leggen, maar we zijn heel blij met het resultaat. De invalidentoegang is ook klaar evenals het looppad dat dwars over de buitenzaal loopt. Bij het bestraten zijn zoveel mogelijk tegels en klinkers hergebruikt. In de plantvakken zijn onlangs drie lijsterbessen geplant, op het speeldeel een mispel.

 

Johan Oost

Wij vinden het heel verdrietig dat Johan Oost in december is overleden. Wij waren blij dat hij op de vergaderingen aanwezig was en zijn creatieve ideeën met ons deelde. Hij wist als buurtbewoner precies waar we rekening mee moesten houden op het plein en wij maken dan ook dankbaar gebruik van zijn goede adviezen. Wij zullen hem missen!

Vrijwilligers dag  zaterdag 11 maart

Op zaterdag 11 maart organiseren we een werkdag en gaan we de beplanting van de buitenzaal doen.
Meer hierover in de volgende Sylboade!

Parkeerterrein

In het voorjaar gaat de gemeente aan de slag met de aanleg van het nieuwe parkeerterrein. Bij het verschijnen van deze Sylboade kon de gemeente ons nog niet de exacte planning vertellen.

Wij houden u op de hoogte.