Yippee kleinschalige kinderopvang

29 januari 2017

in 't Flinterke

Yippee Kleinschalige Kinderopvang:

Yippee is per 1 februari nieuw in Heeg aan de Tollewei (voorheen kdv t Flinterke en bso Bernewille). De nieuwe eigenaresse is Yvonne Fijlstra-Zwaagstra en ik stel mij graag even voor: Ik ben 48 jaar en wonende te Jutrijp. Getrouwd met  Anno Fijlstra en samen hebben we drie studerende dochters van 17, 20 en 24 jaar. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Bolsward en mijn man in IJlst. Sinds twee jaar wonen wij met veel plezier aan de Louwewei te Jutrijp na ruim twintig jaar in Sneek te hebben gewoond. In Sneek ben ik ook eigenaresse van Yippee Kleinschalige Kinderopvang (0-4 jaar) aan de Keizersmantel 443 te Duinterpen/Sneek. Yippee is gestart in 2007 als thuiscreche aan de Penningkruid (ook Duinterpen/Sneek) en in 2013 is de opvang verhuisd en verder gegaan als particulier kinderdagverblijf met 1 stamgroep met maximaal 16 kinderen.  Yippee in Heeg wordt de tweede locatie voor Yippee en voor informatie en nieuwe aanmeldingen kan er gemaild worden naar email hidden; JavaScript is required

In december is er een informatieavond gehouden door Yippee ivm de overname. Deze is goed ontvangen door de aanwezige ouders. De pedagogisch medewerkers Corina en Geeske gaan mee in de overname en blijven hierdoor een vertrouwd gezicht voor de kinderen van t Flinterke en Bernewille. Yvonne en Jildou van de locatie te Sneek zullen tevens ook werkzaam zijn bij Yippee te Heeg.

Yippee is heel flexibel, er wordt betaald per uur en heeft een huiselijke en gezellige sfeer. Is het hele jaar geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00-19.00, behalve de erkende feestdagen. Ik hoop snel kennis te maken met de inwoners van Heeg! Groeten, Yvonne.