Stayokay Heeg

10 april 2017

in Aankondigingen

 

Stayokay Heeg, de Jeugdherberg voor Heegemers, is al ruim 70 jaar een begrip in Heeg en ver daar buiten.. Daar waar er op It Eilân lange tijd, enkel,  onderdak werd geboden aan de gasten van de Nederlandse Jeugdherberg Centrale en Zeilschool It Beaken, is het hostel uitgegroeid tot een volwaardig horecabedrijf. Met 39 kamers en 182 bedden, een van de grotere logies verstekkers van Friesland.

Naast de vele schoolreizen en de thuisbasis voor Zeilschool It Beaken heeft Stayokay Heeg veel meer te bieden. Door de combinatie van uitstekende Horeca en “Watersport” activiteiten is Stayokay Heeg uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, feesten, bruiloften en familieweekenden. Steeds meer Heegemers vinden dan ook hun weg naar Stayokay Heeg voor het vieren van verjaardagen en jubilea.

Stayokay heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het DNA. Op alle gebieden worden er “bewuste” keuzes gemaakt. Van energie tot afvalverwerking en van de mogelijkheid voor mensen met een arbeidshandicap om te re-integreren tot de keuze van dranken en gerechten op de kaart van onze terras aan het water “Bewust By Heech”. De gerechten op de kaart van “Bewust By Heech” hebben veelal een lokale oorsprong of zijn biologisch geproduceerd, zo serveren wij een prachtige hamburger van “De Gouden Boaiem” en heerlijke paling van Freerk Visserman. Naast het standaard drankenassortiment kun je bij “Bewust By Heech” kennis maken met een ruim assortiment gezonde dranken.

Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons op It Eilan!

Stayokay Heeg is het gehele jaar geopend.

Bewust By Heech is vanaf 1 mei dagelijks geopend vanaf 10 uur.

Vriendelijke groet,

Stayokay Heeg
Egbert de Boer, Judith Postma en Iris de Jong

(Red.: In het interview met Ottenhome in de vorige Sylboade kon door de woordkeus anders geïnterpreteerd worden, maar Stayokay is een zelfstandig opererende organisatie)