WSH Heeg Nieuwsbrief

10 april 2017

in Water Sportvereniging Heeg

 

 
Het nieuwe vaarseizoen staat al weer voor de deur, de winter ligt achter ons en velen zijn weer aan de slag de boot vaarklaar te maken. De WSH zit ook niet stil en maakt zich op voor alweer het tweede volledige seizoen in het nieuwe gebouw. Hieronder meer informatie over wat komen gaat, geef je op of laat ons weten dat je wilt meehelpen als vrijwilliger, iedereen is welkom!
  ALV 7 april 2017

Langs deze weg nodigt het bestuur de leden van de WSH uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV). Naast de gebruikelijke agendapunten als de jaarverslagen, de plannen en het zomerprogramma zal er extra aandacht zijn voor de toekomstvisie en de samenstelling van het bestuur.

Datum: vrijdag 7 april 20:00u, in t Sylhûs.

  NK Micro Magic 8 en 9 april

Zaterdag 8 en zondag 9 april vindt bij ’t Sylhûs van de WSH het Nederlands Kampioenschap voor de Micro Magic plaats. Micro Magics zijn radiografisch bestuurde zeilbootjes. Ze zeilen in de haven en havenkom van Passantenhaven Heegerwâl. De wedstrijden zijn vanaf de wal uitstekend te volgen en ’t Sylhûs is open voor een bakje koffie of thee of iets anders.

Datum: Zaterdag 8 en zondag 9 april

  Voorjaarswedstrijden 2017

De WSH Voorjaarswedstrijden op het Heegermeer vinden dit jaar plaats op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017.

Deelnemers worden verzocht via hun eigen klassenorganisatie in te schrijven. De wedstrijden zijn uitgeschreven voor de volgende klassen, Randmeer, Spanker, Olympiajol, G2 en Efsix. De aankondiging staat op de website.

Datum: Zaterdag 29 en zondag 30 april

  Zeilles voor volwassenen

Net als de voorgaande jaren organiseert de WSH ook dit jaar weer een cursus zeilles voor volwassenen. De lessen zijn bedoeld voor een ieder die zijn of haar kennis wil opfrissen, zelfvertrouwen wil opbouwen of voor diegene die gewoon lekker wil leren zeilen.

De cursus bestaat uit 4 avonden zeilen en 1 avond theorie. Er wordt afgesloten met een zeil-zondag-dag.

We zeilen in polyvalken op maandagavond van 18:30 – 21:30 uur. De cursusdata zijn 8 mei, 15 mei, 29 mei en 12 juni. Op maandagavond 22 mei is de theorieavond en de afsluitende zeilzondag staat op 26 juni gepland.
Het aantal beschikbare plaatsen hangt af van de beschikbaarheid van de instructeurs. Heb je belangstelling voor deze cursus hou dan de website in het vizier en geef je uiterlijk 1 mei op via de website: www.wsheeg.nl
Voor vragen kun je bellen met:

Joke Tekstra of stuur een mailtje naar email hidden; JavaScript is required

 

Wij streven ernaar voortaan in elke Sylboade de actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht je eerder op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meld je aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl