Voorwoord

17 juni 2017

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Voor de jonge lezers onder ons is het momenteel een spannende tijd. De examens zitten er op en is het wachten op de uitslag. Na vele uren gestudeerd te hebben is het de uiteindelijke toets als afsluiting op je studie. Voor de één de gewoonste zaak van de wereld, maar voor de ander kan het maken van een examen een ware strijd zijn. De druk, de spanning de onzekerheid… Ik hoop dat het je goed is afgegaan en dat je met trots de vlag mag uithangen. Of misschien toch een herexamen om alsnog een feestje te kunnen vieren. Maar degene die het niet hebben gehaald wil ik sterkte wensen om volgend jaar de schouders er weer onder te zetten en dan het papiertje gewoon volgend jaar binnen te halen.

Maar voor iedereen wil ik nu adviseren om te genieten van de zomer(vakantie)! Lekker met familie of vrienden erop uit naar het buitenland of fijn in eigen land. Maar ook in Heeg en omstreken is het deze zomer goed vertoeven! Er is altijd wat te beleven voor jong en oud. Bekijk onze agenda en hou de aanplakbiljetten in Heeg in de gaten want deze zomer zijn er zelfs topartiesten te zien en te beluisteren!

De volgende Sylboade is weer het gecombineerde zomernummer voor de maanden juli en augustus samen. Let u hier op voor het inzenden van kopij?  Het zomernummer is dan alweer de laatste van deze jaargang. Het doet ons goed om uw blijk van waardering te mogen ontvangen in de vorm van de vrijwillige bijdrage. De opbrengst van de enveloppenactie en van de trouwe adverteerders biedt ons weer de mogelijkheid om ook alvast na te gaan denken over jaargang 36! Vergeet u ook niet om nog even die leuke foto in te sturen? Of maak er binnenkort nog een mooie om in te sturen voor onze fotowedstrijd. De mooiste inzending zal geplaatst worden op de “cover” van de Sylboade. Dat zou toch wat zijn? Uw foto elke maand weer mooi op de kaft van ons dorpsblad! We hebben al prachtige inzendingen binnen, maar er kan nog ingezonden worden! Mail uw foto met uw gegevens naar email hidden; JavaScript is required o.v.v. Fotowedstrijd Omslag Sylboade.

Vanaf deze plek wil ik u veel leesplezier en een hele fijne zomermaand wensen. Tot volgende maand!

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade