Psz Pikepoltsje Heeg

8 oktober 2017

in It Pikepôltsje

Veranderingen op het Pikepôltsje. 

Hallo, misschien hebben een aantal van jullie al gehoord dat juf Geeske voorlopig niet aanwezig is op it Pikepôltsje. Tot de herfstvakantie ben ik de nieuwe juf. Mijn naam is Gerja Terpstra en woon in Deinum. Ik ben 45 jaar en moeder van 2 pubers. Ik ben 8,5 jaar werkzaam bij SKF en vind het ontzettend leuk om 5 dagdelen op it Pikepôltsje juf te mogen zijn. Ik geniet er volop van…

Na de herfstvakantie komt juf Carmen weer terug. Zij is in de zomervakantie bevallen van een zoon Brenn. Juf Carmen is voor de zomer ook al op it Pikepôltsje werkzaam geweest.

Thema water

Voor veel kinderen was het weer even wennen na de zomervakantie. Maar al snel werd er weer volop gespeeld en ontdekt. Zo hebben we een vlieger en een vissenkom geknutseld en bellen geblazen met een rietje. Wat een feest.
Maar ook verven met water op een krijtbord was een succes. Verbaast waren ze wel dat je daar mee kon verven. Tijdens de storm lekker naar buiten geweest in de harde wind en ook regen. Ja, het hoort er allemaal bij. Maar er lagen wel heel veel kastanjes op de grond… We hebben heel veel op geraapt
We hebben het reuze naar ons zin gehad.

Aanmelden

Mocht u nieuwsgierig zijn naar it Pikepôltsje dan kunt u altijd even langskomen met uw kind om te komen kijken. Adres en telefoonnummer staan bovenaan.
We hebben momenteel plek op de maandagochtend en woensdag t/m vrijdag ochtend.