Trekharmonicaclub “De Pudelukers” – Heeg

23 oktober 2017

in De Pudelukers

Laatste oproep voor de beginnerscursus Trekharmonica leren spelen in Heeg Bij voldoende belangstelling start Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers” begin november 2017 weer met een beginnerscursus. Deze beginnerscursus is bedoeld om zonder kennis van notenschrift en muziektheorie in groepsverband te leren spelen op een C/F gestemde 2-rijer trekharmonica met gedraaide 5e toets op de binnenrij.

Huurinstrument & les kosten Heb je geen eigen instrument dan bestaat de mogelijkheid om er een te huren, je kunt dan altijd later beslissen of je zelf een instrument aanschaft. De prijs van een huurinstrument is € 80,- voor een halfjaar (exclusief € 100,- borg). Als je na een halfjaar huur besluit tot de aanschaf van een nieuwe of gebruikte trekharmonica (vanaf € 300,-), krijg je de huur retour. Een cursus bestaat uit 15 lessen van 1,5 uur, de kosten zijn € 100,- incl. lesmateriaal. De lessen worden afgesloten met een feestavond.

Les locatie en tijdstip De lessen worden gegeven op 15 dinsdagavonden om 19:00 uur in “It Heechhûs”, It Eilân 67, 8621 CT Heeg.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Het aantal deelnemers is niet onbeperkt. Dus: Wees er snel bij, dan kun je gezellig meedoen komende winter!

Opgave en/of meer informatie bij het bestuur van Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers”:

Jacob Gijsen

Marlisa Oosterloo

Afke Hielkema