Sylboade kleurwedstrijd

15 november 2017

in Evenementen

 

Onze Goedheiligman komt er weer aan!!

Terwijl we nog steeds een prettige nazomer mogen meebeleven kunnen we ons niet onttrekken aan het feit dat het alweer tijd wordt!! Tijd om ons Sinterklaas feest voor te bereiden!! En de redactie van de Sylboade staat ook dit jaar weer paraat om onze vrolijke traditie, die het inmiddels geworden is, voort te zetten…

Dus: we gaan weer kleuren met z’n allen… We hebben dit jaar bedacht dat de kinderen t/m groep 4 prachtige dingen mogen gaan doen met de kleurplaat en de dames en heren uit de groepen 5 t/m 8 mogen een mooie tekening maken, met natuurlijk 5 december als onderwerp. De kleurplaat wordt weer op de scholen, peuter- en kinderopvang in Heeg uitgereikt en is voor broertjes en zusjes ook nog eens bij de Coop op te halen. Inleveren doe je op school bij Wrâldfinster-juf Antje of weer bij de Coop. Vergeet je niet je naam, groep en leeftijd erbij te zetten? Uiterste inleverdatum is toch echt dinsdag 28 november!!

Daarna gaat een deskundige jury zich erover buigen. Er zijn weer mooie prijzen in de verschillende leeftijds- categorieën !!! Succes allemaal!

De redactie van de Sylboade