Nieuws over het Heegemerskûtsje ‘Ora et Labora

19 december 2017

in Heegemerskûtsje

 

Een terugblik op het IFKS seizoen 2017. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we hebben gestreden in de A-klasse van de IFKS, toch kunnen we het ons herinneren als de dag van gister. Het was een vreemde week, we hadden te veel wind of veel te weinig wind. De eerste wedstrijd wisten we een tweede plek te behalen, dit was boven verwachting! Het was een leerzame week waarin we onze doelstelling, handhaven in de A-klasse, hebben behaald. In 2018 mogen we ons weder-om bewijzen in de A-klasse. Het volledige eindklassement is hier-naast te zien.

Op zaterdag 14 oktober hebben we deelgenomen aan de slotwedstrijden van de IFKS op het thuiswater. We hebben mooi constant gezeild, een derde en een tweede plaats. In het eindklassement leverde dit een derde plaats op. We kijken met tevredenheid terug op het zeilseizoen 2017. We blijven ons ontwikkelen en hopen het aankomende seizoen weer goed te presteren.

Foto van de slotwedstrijd, gemaakt door Thomas Vaer Fotografie

We zijn momenteel druk bezig het skûtsje winterklaar te maken. De Ora zal binnenkort weer verlicht te bewonderen zijn op het terrein van onze hoofdsponsor Veenstra Fritom.

Voor meer nieuwtjes rondom de stichting en het skûtsje kunt u ons volgen op facebook of bekijk onze website: www.heegemerskutsje.nl Voor meer informatie kunt u vrijblijvend mailen naar email hidden; JavaScript is required wij staan u graag te woord.