Nieuws van de Voetbalvereniging Heeg

18 december 2017

in vv heeg

Clubblad Heeg Omheech

Binnenkort verschijnt het laatste nummer van ons clubblad “Heeg Omheech”. Ruim 50 jaar heeft v.v. Heeg de beschikking gehad over een eigen clubblad. De Heeg Omheech werd zes keer per voetbalseizoen op ruim 350 adressen in Heeg en omstreken bezorgd. In een vroegtijdig stadium heeft onze huidige redacteur, Gerard Zijlstra, aangeven eind 2017 te stoppen, diverse pogingen om een opvolger te vinden zijn niet gelukt. Er restte het bestuur dus niets anders dan te stoppen met Heeg Omheech.

Als vereniging zijn we de laatste jaren steeds meer gaan communiceren via onze website, e-mail en social media. De komende jaren zal dit naar onze verwachting nog meer gaan toenemen. Tevens is het streven om meer van De Sylboade gebruik te gaan maken als communicatiemiddel.

Sponsor v.v. Heeg met online aankopen

Sinds kort werkt de Voetbalvereniging Heeg samen met Sponsorkliks. Hierdoor kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan de v.v. Heeg zonder dat het u iets kost.

 

Op onze website staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder bol.com, Coolblue, Zalando, Mediamarkt, Zalando, Wehkamp, Voetbalshop, Thuisbezorgd.nl, Booking.com en Hema. Elke aankoop bij een van deze, of andere aangesloten, bedrijven levert v.v. Heeg een commissie op.

Of u rechtstreeks naar de website van de webwinkel gaat of via de banner op onze website, het kost u niets extra! Voor u een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten.

Werkwijze:

  • Ga naar www.vvheeg.nl
  • Klik op de banner van Sponsorkliks
  • Zoek en klik vervolgens op uw favoriete webwinkel
  • Plaats uw bestelling

Op onze website staat een scorebord met het opgehaalde bedrag. Na een bestelling duurt het enkele uren voordat deze is bijgewerkt.

Mannenbingo 27 januari Entree: € 20,-  Bestuur Voetbalvereniging Heeg
Op zaterdagavond 27 januari vindt er een spectaculaire mannenbingo met mooie prijzen plaats in onze kantine. Alle mannen uit Heeg zijn van harte welkom! Speel 6 rondes bingo en geniet van de gezelligheid en gratis hapjes! En wie weet ga je met een mooie prijs naar huis!
Aanvang: 19.00 uur
Entree € 20,-

De opbrengst is bestemd voor de (ver)bouw van de kantine.
Opgeven bij: Tineke Brander (kantinebeheerster)

Bestuur Voetbalvereniging Heeg