Afscheid van Foekje Talma

25 april 2018

in Ingezonden mededeling

Beste dorpsgenoten,

Voor de meesten zal het geen nieuws meer zijn maar ik wil het langs deze weg toch graag met u/ jullie delen. Ik heb besloten naar een andere locatie van Patyna te gaan namelijk Nij Dekema in Weidum. Ik mag daar ook weer gaan werken als teamleider per 1 juni, 9 mei zal mijn laatste dag zijn in Talma State. Ik heb 10 jaar met heel mijn zijn mij ingezet voor Talma State met ontzettend veel plezier. “Talma State een onderdeel van Heeg te laten zijn en Heeg een onderdeel van Talma State”.

Het waren geen rustige jaren, wat hebben we veel meegemaakt, intramurale zorg opzetten in Heeg zodat mensen lang in Heeg kunnen blijven wonen en natuurlijk de prachtige  nieuwe aanleunwoningen. Het restaurant weer helemaal up to date, nieuwe receptie, etc. Al met al een prachtig gebouw om in te wonen en te werken. Toen ik begon mocht ik bij de opening van het gezondheidscentrum zijn, alles is dus nieuw. Ik denk dat, dat ook één van de krachten is van Talma State, alles onder 1 dak. Korte lijnen, zorg en dienstverlening dicht bij en dat geeft kwaliteit van zorg.

Ik blijf in ons mooie Heeg wonen dus we zien elkaar zeker weten weer. Afscheid nemen is het dan ook niet echt maar wel een afscheid van Foekje Talma, dit gaat gepaard met een lach en een traan. Ik wil iedereen hartelijk  bedanken voor het vertrouwen wat ik altijd heb ervaren en heb mogen ontvangen. Het gaat u allen goed.

Vriendelijke groeten, Foekje Bakker