56e editie Blauhúster Tunfeest

19 juni 2018

in Aankondigingen

Nog even en dan is het weer tijd voor het Blauhúster Túnfeest! Dit jaar vieren we dit prachtige feest alweer voor de 56e keer! Het feest wordt traditioneel in het weekend het dichtst bij de langste dag van het jaar gehouden en dat valt dit jaar op zaterdag 23 en zondag 24 juni.

Traditiegetrouw staat de zaterdag weer in het teken van ‘de stappers van toen’. Deze avond kunt u met vrienden en familie herinneringen ophalen en oude tijden herleven!

Op zaterdag 23 Juni komt de Rolling Stones tribute ‘The Stolling Rones’ de tuin op zijn kop zetten. Met de perfect geïmiteerde sound van de Rolling Stones en het opzwepende en pure geluid van Rock and Roll uit de jaren ‘70 staat deze band garant voor een avond vol spektakel!

Op zondag 24 juni komen de Saint and Sinners en The Euro’s de tuin  op zijn kop zetten.

De Saints ’n Sinners staan al jaren aan de top van het covercircuit, voorheen als de band HIKE maar nu in een gloednieuwe setting! Dit muzikale beest zorgt voor spektakel en is eenmaal losgelaten op het podium niet meer te temmen! The Euro’s mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat.

Voor de liefhebbers is er op zaterdagochtend weer steevast het oldtimertreffen in Blauwhuis. Ook dit jaar zal er weer een breed scala aan oude voertuigen en machines voor u uitgestald staan.

Tot dan!