Terugblik Findelierdagen 2018

8 oktober 2018

in Heech Yn 't Findel

Inmiddels zijn we een paar weken verder en kunnen wij terugblikken op een zeer geslaagd weekend! Het dorpsfeest begon met een bingo in Talma State voor de oudere inwoners. Tegelijkertijd werd er op het feestterrein actief meegedaan met het volleybaltoernooi door zo’n 30 teams. Na het succesvolle toernooi kon High Tag de eerste dag feestelijk afsluiten.

Zaterdagmiddag stond de kindermiddag op het programma hierin konden de kinderen dansen, knutselen, voetballen en vele spelletjes spelen in de tent. Na een druk bezochte middag werd het ook druk in de avonduren. Coverband Flame zorgde met spetterend optreden en een feestelijke sfeer voor een geslaagde avond.

Zondagochtend werd er traditioneel een tentviering georganiseerd door de kerken uit Heeg. Nadat de laatste kerkgangers de tent verlieten, arriveerden de eerste deelnemers van de Drekrace al. Ruim 500 deelnemers stond een parcours van 8 kilometer te wachten. Ook de 5e editie van de Drekrace werd een succes! Slechts een handvol deelnemers konden de finish helaas niet bereiken. Na de drekrace werden ‘de Heechfeesten’ feestelijk afgesloten met muziek van de Heegemer Dekdweilers, Disco Silver en The Harmony Shakers.

We willen Heeg, onze sponsoren, alle bezoekers en natuurlijk al onze vrijwilligers heel erg bedanken voor het succesvolle weekend. Helaas hebben wij na jaren van trouwe dienst afscheid genomen van bestuursleden Marko Jelsma en Jitte Huitema. Hierdoor zijn wij hard opzoek naar nieuwe bestuursleden zodat we ook volgend jaar weer een dorpsfeest kunnen organiseren.

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar email hidden; JavaScript is required of spreek iemand van onze bestuursleden aan! Alle foto’s zijn te vinden op onze facebook pagina: Heech yn’t Findel
Het bestuur van Heech yn’t Findel,
Lennert, Jitte, Bart, Marko, Bert, Jetze en Arjen