Voorwoord

22 februari 2019

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Ik heb net mijn laarzen uitgeklopt nadat ik met mijn dochters volop heb genoten van de vallende sneeuw van vandaag. Wie had dat gedacht? Toch nog even code geel! En ja…dit keer had het KNMI het bij het rechte eind. Het lijkt er steeds vaker en meer op dat Nederland helemaal ontregeld wordt door een enkele winterse bui. Maar voorzichtigheid is geboden, want een glijpartij op de gladde klinkers is snel gebeurd. Vandaar dat ik maar met 2 ingepakte kids met 2 sleeën te voet een blokje ben omgelopen. We hebben heerlijk gesleed, sneeuwballen gevecht gehouden en een poging gedaan om een sneeuwpop te maken. Daarna weer fijn naar binnen voor een kop warme melk en een koekje. En toen kon ik mooi even aan mijn voorwoord werken, want tja… de deadline voor het drukken van de Sylboade komt alweer sneller dan je denkt.
Het belooft weer een gezellige tijd te worden met allerlei evenementen en activiteiten in Heeg. We hebben flink wat aankondigingen binnengekregen zodat we een gevulde agenda hebben kunnen opstellen. Ook zijn er diverse mooie verslagen en verhalen ingezonden voor en door Heegemers.
Februari is de maand van Valentijn, Carnaval, Benefietavond en lachen met de Sminkdoaze. Maar ook staan er al een aantal mooie evenementen op de agenda die u ook al in uw agenda kunt noteren. Niet vergeten!
Voor de kinderen staat de voorjaarsvakantie voor de deur. Na een drukke en gezellige tijd op school is het dan weer even bijkomen. Hopelijk kan ook dan de slee nog even naar buiten om van het prachtige winterweer te kunnen genieten. Of bent u één van die wintersporters die de hogere bergen op gaan zoeken? Wat er ook op het programma staat: geniet van de winter! Maar nu eerst maar even lekker onderuitzakken op uw lekkere stoel om deze Sylboade van begin tot eind te lezen 😉

Heel veel leesplezier.

Marcel Langeland
Namens het bestuur van de Sylboade