Heechsimmer 2019

9 juli 2019

in Heechsimmerfestival

Hét intieme, sfeervolle festival op een prachtige locatie! Zaterdag 13 juli zal voor de 17e keer het strand van Heeg omgetoverd worden tot festivalweide.

Het begon ooit in 2002 als experiment van een groep enthousiastelingen die weleens een écht muziekfestival wilden organiseren. Met een podium aan het Heegermeer. En dat lukte! Al snel groeide het Heechsimmerfestival uit tot één van de gezelligste festivals in de regio, vanwege de muziek maar zeker ook door de relaxte sfeer.

Vanaf 15.00 uur zijn er weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Zowel grote als kleine kinderen kunnen hun creatieve ei kwijt op de festivalweide.  Maar er kan natuurlijk ook lekker gelounged worden: zand, strand en een lekker drankje in de hand!

Met de ondergaande zon, vrienden, bekenden, muziekliefhebbers en een fantastisch uitzicht over het Heegermeer kunnen bezoekers genieten van lokale en regionale bands als So Be It, Fools & Pretenders, Electric Hollers, Unlocked, Talking Notes en The Cops, die met veel energie en power alle hits van The Police terugbrengen op het podium. Daarnaast waan je je met The Surphonics op een strandfeest in het California van de jaren ’60 en kun je rocken met een ACDC coverband genaamd Action in DC. Hekkensluiter van de avond is One Shot, een coverband die er een groot feest van gaat maken!

Het opgewarmde publiek hoeft nooit stil te staan, want wanneer de muziek stopt op het ene podium, gaat het gewoon verder op het andere.

Er staan weer foodtrucks op het festival waar iedereen terecht kan voor wat brandstof om het de hele avond vol te houden. Dat dansen in het zand vergt tenslotte wel wat energie!

Kortom: Heechsimmerfestival is een bijzonder festival aan de rand van het Heegermeer op het strand van Heeg, dat grotendeels door vrijwilligers georganiseerd en opgebouwd wordt. Er wordt weer een geslaagde dag van gemaakt waarbij genoeg te zien, te horen en te doen is voor zowel jong als oud, daar ben jij toch ook bij?!

Houd de website: www.heechsimmerfestival.com, onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws!