Een corona date !

16 april 2020

in Overig nieuws

Ok, het zijn vreemde tijden! Hele vreemde tijden…. Maar kunnen we ook nog een beetje lachen? Vanochtend ben ik met mijn buurvrouw Saakje op date gegaan op de steiger achter onze huizen.

Want dat kan wel.. We hadden allebei onze eigen koffie bij ons. We zijn keurig een anderhalve meter van elkaar gaan zitten en konden alsnog gezellig samen koffie drinken. Het was een prachtige, zonnige ochtend en we hebben genoten. Gaan we beslist vaker doen!

Zo kunnen we natuurlijk op allerlei manieren met elkaar in contact blijven. Kijk eens op je PC. Er zijn allerlei digitale bordspelletjes in omloop die je kunt spelen en waarbij je dan ook nog kunt beeldbellen met elkaar. Zeggen ze…..

Maar vraag mij alsjeblieft niet hoe! Ik ben al blij dat ik voor het eerst een Skype vergadering van de redactie goed in beeld had.. Tsja het is een beetje aanpassen hier en daar.

 Want het corona virus is overal aanwezig. Het valt niet te ontkennen en we worden er allemaal door geraakt. De één meer dan de ander maar niemand ontkomt eraan. Laten wij zo positief mogelijk blijven!

Blijf gezond Heeg: lichamelijk, maar zeker ook geestelijk!!

Agnes de Groot