It Pikepoltsje

3 september 2020

in It Pikepôltsje

Yes, We mogen weer!!

Na 6 weken vakantie mochten we 17 augustus weer starten. Heerlijk om weer met zijn allen samen te zijn op ’t Pikepôltsje. We hebben genoten van deze eerste week. We beginnen de eerste week rustig en alle kinderen hebben een eigen vlaggetje gemaakt voor de verjaardag slinger die aan de wand hangt. Zo weten we precies wie er wanneer jarig is. En omdat het nog zo mooi weer is gaan we nog een paar weken bezig met het thema Oef wat warm! We starten met het knutselen van een barbecue.

Voor de vakantie hebben we afscheid genomen van een aantal peuters en van juf Lyske. In de vorige Sylboade hadden we al geschreven dat we druk bezig waren met het organiseren van een verrassing afscheidsfeestje. Nou ik kan vertellen een verrassing was het! Juf Lyske haar reactie was goud waard. Ze heeft prachtige cadeaus gekregen, de kinderen hebben spelletjes gedaan en vanwege het weer konden we niet op het grote springkussen buiten maar daarvoor in plaats hadden we een mini springkussen binnen. Een cakeje versieren kan natuurlijk niet ontbreken op een feestje dus ook dat hebben de kinderen super mooi gedaan.

We hebben helaas nog geen vervanging voor Lyske gevonden. Wie wil ons leuke team komen versterken als vrijwillige juf! Je helpt met bijna alle voorkomende taken zoals: knutselen, begeleiden van fruit/brood eten. Spelen met de kinderen een activiteit begeleiden. Etc.