Heempark Heeg

29 november 2020

in Natuur in en om Heeg

Heempark Heeg biedt buitenklussen aan voor thuiswerkers

Voor iedereen die door al het thuiswerk behoefte heeft aan buitenactiviteiten, biedt Heempark Heeg dit najaar klussen in de natuur aan. Een ochtend in de buitenlucht de spieren aan het werk zetten kan goed helpen tegen de malaise die veel thuiswerkers ervaren. In klein gezelschap pakken we op deze momenten een overzichtelijke klus aan, zoals het wegzagen van dood hout of het knotten van wilgen.

Belangstellenden worden ingedeeld in groepjes van maximaal vier personen voor enkele uren per week of maand. In deze groepjes draait een van de leden van ons ervaren team van vrijwilligers mee ter begeleiding. De werkzaamheden in het Heempark lopen uiteen van zagen tot slepen en snoeien.

Met een email aan het Heempark email hidden; JavaScript is required kun je je aanmelden en aangeven welke momenten je graag komt. Buiten bezig zijn is goed voor je gezondheid, fysiek en mentaal. Vanzelfsprekend houden we steeds rekening met de corona-voorschriften van het RIVM. Om deze redenen vervalt dit jaar de Natuurwerkdag (ieder jaar op de eerste zaterdag van november), maar op deze manier kun je toch lekker buiten aan het werk.