Voorwoord

7 juni 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

We komen steeds verder in het seizoen, maar zouden we dan nu toch echt voorjaar krijgen? De weermannen en -vrouwen zijn het er nog niet over eens, maar het is wel duidelijk dat het zonnige terrasweer nog even op zich laat wachten. Tussen de buien door (en met ‘n warme trui aan) zijn we toch allemaal aardig druk om de tuinen weer in orde te maken. Grasmaaien en onkruid wieden is een pittig werkje. Maar laten we er maar van uit gaan dat de hogere temperaturen straks zullen komen en we wellicht ook weer eens op een terrasje in het dorp kunnen genieten. Met de versoepelde corona-maatregelen kan er steeds meer en dat is fijn! Gelukkig zien we de besmettingscijfers nu flink dalen. Nu nog even doorzetten en hopelijk straks allemaal gevaccineerd. Dan kunnen we met het nieuwe coronapaspoort op pad! De pretparken zijn ook weer open en voor degene die over de grens hun vakantie willen vieren, zijn er ook weer meer mogelijkheden.

Voor de sportliefhebbers komt er ook weer een spannende tijd aan; het EK-voetbal (vanaf 11 juni) zal menig voetbalfanaat weer oranje kleuren en de olympische spelen staan vanaf 24 juli op het programma. Voor elk wat wils! Maar ook in Heeg staan er weer leuke activiteiten op het programma!! Het belooft een gezellige zomer te worden in Heeg met o.a. de zomeractiviteiten en Timmerdorp Heeg. Hou de brievenbus in de gaten of loop eens binnen bij de VVV Speel- en Beleefwinkel voor info!

Dit is alweer het één na laatste nummer van deze jaargang. In juli komt dan de laatste zomereditie (juli en augustus samen!) van de Sylboade uit. Dan komt in september weer de eerste van de 40e jaargang uit. Dus als u kopij heeft voor/over deze zomermaanden, zorg dan dat de kopij tijdig wordt ingezonden.

Voor nu wensen we u veel leesplezier toe!

Marcel Langeland

(voorzitter)