Sylboade Enveloppen actie

8 juli 2021

in Ingezonden mededeling

Beste lezer,

Naar aanleiding van de oproepen in voorgaande nummers, hebben we al vele giften mogen ontvangen via de QR-code of via een overschrijving. Dank daarvoor! Het begin is er, maar wellicht dat het aan de aandacht is ontschoten van menig lezer. Vandaar voor diegene nogmaals ons verzoek om een kleine bijdrage aan ons over te maken zodat we onze begroting sluitend kunnen krijgen en daarmee de volgende jaargang financieel rond hebben/krijgen.

De 10 Sylboades die binnen een jaargang bij u bezorgd worden, hebben in totaal een kostprijs van circa € 20,-. U steunt ons enorm als u dit bedrag als gift overmaakt. Uiteraard mag u ook meer of minder doneren. Ongeacht het bedrag zijn wij enorm blij met uw gift om van de volgende jaargang (de 40e !!) een bijzondere jaargang te maken.

Natuurlijk kunnen jullie een bedrag aan ons overmaken onder vermelding van “Vrijwillige bijdrage 2021”. Ons rekeningnummer is NL55 RABO 03 26 12 47 05 t.n.v. Stichting De Sylboade. Fijn als jullie daar gebruik van willen maken.

Maar om jullie nog meer van dienst te kunnen zijn, willen we jullie ook de gelegenheid geven om per QR-code te betalen. Door het hiernaast weergegeven QR-code te scannen in een QR-scan app, komt u op een betaalverzoek-pagina van onze bank (Rabobank) uit. Daar kunt u via iDeal elk gewenst bedrag als gift overmaken.

 

 

We rekenen op jullie!

Met uw hulp maken we er weer een
mooie nieuwe jaargang van!

De redactie